<h2>Φυσικό αέριο</h2><p>Η εταιρεία μας εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με την με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση φυσικού αερίου. Αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου και για λογαριασμό σας τις αιτήσεις για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο και  σας παρέχει τη βέλτιστη λύση εγκατάστα...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sks.burner.4ty.gr/more.php?l=el&id=2691' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ενδοδαπέδια θέρμανση</h2><p>Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι  ένα σύστημα θέρμανσης που προέρχεται από το εσωτερικό δηλαδή, το δάπεδο λειτουργεί ως θερμαντικό σώμα.Οι σωλήνες κατανέμουν τη θερμότητα εκεί που χρειάζεται και αποδίδουν με ελάχιστη αδράνεια και με χαμηλότερη θερμοκ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sks.burner.4ty.gr/more.php?l=el&id=2695' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης</h2><p>Κεντρική Θέρμανση είναι η παραγωγή θερμότητας καθώς και ζεστού νερού χρήσης, τα οποία διοχετεύονται σε περισσότερους από έναν χώρο μέσω ενός κεντρικού συστήματος το οποίο είναι εγκατεστημένο σε ένα κτίριο ή σε ένα σύνολο κτιρίων.  </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sks.burner.4ty.gr/more.php?l=el&id=2694' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ
 
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

Ζούμε σε μία χώρα όπου το φως του ηλίου βρίσκεται σε αφθονία, θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε με πολλούς τρόπους ώστε να επωφεληθούμε.  

Η ηλιοθερμία λοιπόν είναι η μέθοδος με την οποία αξιοποιείται η ηλιακή ενέργεια  για να θερμαίνουμε κάποιον χώρο ή για να μας παρέχεται ζεστό νερό χρήσης. Γενικά στις οικιακές εφαρμογές θέρμανσης το μέσο μεταφοράς θερμότητας είναι το νερό το οποίο θερμαίνετε από την ηλιακή ενέργεια και το μόνο που χρειάζεται είναι η ηλιακή ακτινοβολία.

Ένα ηλιακός συλλέκτης μεγέθους 4 έως 6 τετραγωνικά μέτρα είναι κατάλληλος ώστε να τροφοδοτήσει με ζεστό νερό ένα μέσο νοικοκυριό 4 ατόμων.

 
Η ηλιοθερμία σας προσφέρει οικονομία - αποδοτικότητα στην θέρμανση και είναι 100% ασφαλής.
 
Ένα σύστημα ηλιοθερμίας αποτελείται από τα εξής μέρη:
 
 Ηλιακοί συλλέκτες
  Θερμοδοχεία - Δεξαμενές νερού
  Ηλιακοί ελεγκτές
 
Ταμιευτήρες Και Σταθμοί
Με τους ταμιευτήρες μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της ηλιακής ενέργειας, ακόμα και όταν αυτή δεν προσφέρεται άμεσα.
 
Ηλιακοί συλλέκτες
Οι ηλιακοί συλλέκτες απορροφούν την ηλιακή ενέργεια υποβοηθώντας το υπάρχον σύστημα και συμβάλλουν στην μείωση της κατανάλωσης αλλά και στην παραγωγή του ζεστού νερού χρήσης.
 
Αυτοματισμοί – Ελεγκτές
Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της εγκατάστασής σας και εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια.